Ana Sayfa » KURUMSAL

KURUMSAL

Berdata Bilgisayar Sistemleri 2000 yılı Nisan ayında kurumsal müşterilere hitap eden bir yapı ile bilgi teknolojileri üzerine kurulmuş bir şirkettir. Faliyet alanı olarak orta ve büyük ölçekli işletmelerin sistem gereksinimlerini karşılamak üzere hizmet vermektir.

kurumsal-banner
     Firma olarak sahip olduğumuz değerlerle iş ortağı statüsünde çalıştığımız müşterilerimizi geleceğe hazırlamak ,onları kendi sektörlerinde farklılaştırmak ve teknoloji dünyasından tam anlamı ile istifade etmelerini sağlamaktır. Bu amaçla çalışmayı planladığımız müşterilerimize Yapısal kablolama çözümleri ( HCS, AMP,Pirelli,XP) Anahtar teslimi Sistem Odası çözümleri , İklimlendirme çözümleri (Liebert & Hiross) , Gazlı Yangın söndürme sistemleri (FM-200, Novec1230 ), Sistem odası kapı geçiş sistemleri ( kartlı geçiş ,parmak izi geçiş sistemleri vs.) Sistem odası kontrol yazılımları ve çözümleri ( Sensplorer V3 ) gibi çözümlerimizin yanı sıra ; Bilgisayar sistemleri ( Dell, HP, IBM, Asus ,TOSHIBA )çevre birimleri (Printer–Scanner-Network ürünleri), NETSİS Ticari Yazılımları Çözüm Ortağı (Üretimden Maliyet Muhasebesine kadar MRPI – ERP – CRM) İnternet Güvenlik Çözümleri (Firewall ),GFI Fax Çözümleri, Storage (SAN / NAS) çözümleri, LAN / WAN çözümleri, Sanallaştırma Çözümleri (VmWare – Microsoft ) Sistem Destek ve Bakım anlaşmaları,Tüketim malzemeleri ile ilgili kesintisiz ve iş ortağı statüsünde çalışmayı hedeflemektedir.

Misyonumuz

İş ortağı statüsünde çalıştığımız müşterilerimizi geleceğe hazırlamak,Teknolojik gelişmelerden haberdar etmek ve teknolojiden tam anlamı ile istifade etmelerini sağlamaktır.

Vizyonumuz

Dürüst, kaliteli, zamanında ve doğru şekilde kesintisiz hizmet vermek.